// SYaKiLLa SyEd AlWi


Welcome everyone! Enjoy reading yaa! (Y)


► My Biography
► My Diary






» February 2011
» March 2011
» July 2011
» August 2011
» September 2011
» December 2011
» March 2012
» July 2012
» March 2013
» May 2013
» January 2016
» March 2016
» April 2016


Older Post | Newer Post
ADEKA 2nd Annual Dinner
Monday, January 25, 2016 | 11:17 AM | 0 Sweet Princess
assalamualaikum Pictures, Images and Photos
 

Selamat pagi and selamat bercuti pada yang bercuti hari ni sempena perayaan Thaipusam semalam kan. Tapi company kita kerjaa awaa. Tskk tskk ! Husband dah sibuk mengejek awal awal pagi sebab kena pergi kerja. Dia seronok boleh mereput kat rumah sehari. Nasib laa nakk!

Okay, tujuan entry ni ditulis untuk share memory dinner last Saturday. Well, even staff tak ramai tapi meriah. Yelah, staff pun tak sampai 50 orang. Kilang ape kan? Normally kilang 100 lebih staff. Tapi bila staff sikit ni, dinner pun grand sikit lah kan. Held at 4 star Hotel which is Grand Paragon Hotel, located in JB. Makanan pun not bad. Chinese cuisine. Tapi iolss tak makan banyak. Nak nak bila dia serve sea cucumber (gamat), wekkk geli tekak makk ! I'olss masuk karaoke contest, tapi takde luck. Demam, selsema, batuk so suara jadi sengau sengau ubi. Hampeh betul time2 ni laa nak demam nya.
Tapi lucky draw lumayan, RM300 Aeon voucher. Sooo... lets shopping!

Melaram tak melaram mana pun. Janji pakai baju. Kang tak pakai baju, lari semua orang balik. Kahkah. At first ingat nak sewa aje, tapi husband kata rugi. Pakai sekejap je. Then he said beli lah, nanti dia kasi duit. Haa yang tu memang I'olss nak dengar sangat tu. Kasut, shawl guna yang mana ada. Handbag tak perlu, tak suka. Disebabkan I'olss ni nyanyuk. Nnt tertinggal handbag tu susah.
So dah settle bahagian attire, lets move to make up. Kita pakai khidmat kak andam laa. Sis Yan nama dia, comel orang nya. Kulit dia makk aii, gebu gebas. Mekap pun cantik. Murah aje RM60 ye uolss. Murah tak? Haa

I'olss rasa macam sweet sangat aje malam tu. Hahaha. Tak salah kan sesekali perasan !

 With my colleague.

Pinjam phone orang lepas tu kau selfiee puas puas. Haha

Kak umie :)
 
Dengan Kak Kia. Dah macam orang nak bertunang kan? Hihi
Inipun sis Yan yang mekapkan. Dengan harga yang sama okay. Boleh contact si yan melalui link fb ni ye SOLEKAN MURAH JOHOR
 

Okay, that's all for today. Jumpa next entry ya :)

PAST | PRESENT