// SYaKiLLa SyEd AlWi


Welcome everyone! Enjoy reading yaa! (Y)


► My Biography
► My Diary






» February 2011
» March 2011
» July 2011
» August 2011
» September 2011
» December 2011
» March 2012
» July 2012
» March 2013
» May 2013
» January 2016
» March 2016
» April 2016


Older Post | Newer Post
5 years ago
Tuesday, January 26, 2016 | 2:19 PM | 0 Sweet Princess
assalamualaikum Pictures, Images and Photos
 
Bila jari dah terasa rajin. Hari hari pun nak diupdate blognya. Huhu. Kalau dah malas. Bertahun tahun langsung tak usik!
 
Hari ni puas belek album lama lama. 5 tahun lepas punya. Nah kauu, berdekah dekah gelak. Betapa buruknya dulu. Hitam, rambut keringting, kusam. Complete pakej laa senang cerita.
 
Bukan senang tau nak jadi macam sekarang. Macam macam produk ambik. Tanggung laa risiko apa pun. Nak lawa punya pasal. Penah inject vitamin C yang macam Adira ambik tu.. Haaa ajet ajet artiss kauu. Tangan sana sini Lebam macam dah gaya mat pekk.
 
Tapi Alhamdulillah, semua berkesan. Vitamin pun dah berbotol botol den telan. Redha ajelaa.
 
 
 
 

And sekaranggggg... teng teng teng teng...

 
 
 
 
Kan ade orang kata, BEAUTY IS PAIN. Nak lawa nak segak kena tanggung risiko. But make sure research dulu pasal produk tu. Or else muka korang bertambah buruk. Karang elok2 nak lawo, jadi makin buruk. Jangan main bedal aje k ! Selain tu, kena banyak minum plain water, makan buah especially orange ! Good for our skin because it rich with vitamin C.



PAST | PRESENT